Prijava

Vaša prijava

Ivanje u Novom Čiču uz besplatnu gastro ponudu,Međ.smotru folklora,zabavu za klince..

['Etno naselje', 'hotnews', 'Ivanje', 'NOVO ČIČE', 'smotra folklora']

Počinje dvodnevna manifestacija ‘Ivanje u Novom Čiču’, a organizatori su si zbilja dali truda. Kako i ne bi, jer nakon dvije godine zabrana svih većih okupljanja i druženja ljudi su toga itekako željni. Program počinje poslijepodne, od 16 sati na prostoru Etno naselja razgledajte izložbu ručnih vezova, kušajte kulinarske specijalitete Turopolja, tu su i zanimljive radionice i puno zabave za najmlađe.

– Svečano otvorenje Međunarodne smotre folklora je u 18 sati s nastupom devet kulturno – umjetničkih društava. Prije toga u Etno naselju imamo brojna događanja, pogotovo za djecu – veliki zabavni park, radionica izrade ivanjskih vjenčića..Imamo i ponudu za sve naše drage mještane i goste iz susjednih županija, besplatnu turopoljsku gastro ponudu – kotlovina, gulaš, odojak na ražnju, gibanica, šaran na rašljama..Želimo u suradnji s našim mjesnim odborom počastiti sve naše mještane – otkriva predsjednik KUD-a Čiče Novo Čiče – Stipo Duvnjak.

Organizatori se sutra pridružuju i završnici velike eko-akcije na jezeru Čiče, ‘Od izvora do mora’, koja je i počela na goričkom moru, a tom akcijom će završiti i dvodnevno obilježavanje Ivanja u Novom Čiču.

 

The post Ivanje u Novom Čiču uz besplatnu gastro ponudu,Međ.smotru folklora,zabavu za klince.. appeared first on cityportal.hr.