Prijava

Vaša prijava

Pljačkaš s pištoljem iz banke na Zagrebačkoj odnio “više stotina tisuća kuna”

['hotnews', 'pljačka banke', 'razbojništvo']

Vijest o drskom i opasnom razbojništvu u središtu grada, u sred bijela dana, u utorak je brzo prostrujila Velikom Goricom. I izazvala blagu jezu, jer teško je bilo povjerovati da je takvo nešto uopće moguće, da će na toj lokaciji i u tom terminu nekome pasti napamet ovako nešto… Međutim, dogodilo se, posljedice će osjetiti banka, dvije potresene zaposlenice pogotovo, a nadamo se da će posljedice snositi i pljačkaš, jednom kad bude pronađen i uhićen.

Zasad još nije, što stoji, između ostaloga, i u kratkom policijskom izvješću o ovom događaju dan poslije. doznajemo i kako su radnice koje su morale proći ovu traumu stare 36 i 60 godina, ali i da je plijen kojeg je razbojnik odnio sa sobom pozamašan.

“Jučer, 2. kolovoza  oko 16.30 sati u Velikoj Gorici u Zagrebačkoj ulici, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad dvjema zaposlenicama starosti 60 i 36 godina te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više stotina tisuća kuna”, objavila je PU Zagrebačka.

The post Pljačkaš s pištoljem iz banke na Zagrebačkoj odnio “više stotina tisuća kuna” appeared first on cityportal.hr.