Prijava

Vaša prijava

Predsjednik Turske stiže u Hrvatsku, provjerite obilazne pravce

['Erdoğan', 'hotnews', 'Hrvatska', 'obilazni pravci', 'Sisak', 'službeni posjet', 'turski predsjednik', 'VELIKA GORICA']

U četvrtak u službeni posjet Hrvatskoj stiže turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan, koji će između ostalog sudjelovati i na otvorenju Islamskog kulturnog centra u Sisku. Zbog dolaska i boravka stranog državnog izaslanstva policija je najavila posebnu regulaciju prometa.

– U srijedu, 7. rujna i u četvrtak, 8. rujna očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika – najavili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od danas pa sve do četvrtka do 22 sata navečer uspostaviti će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Iz policije mole građane, vozače i pješake za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa.

– Molimo sve da poštuju upute policijskih službenika, postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici – rekli su iz policije.

U nastavku donosimo obilazne pravce…

Obilazno Buzin

Obilazni pravci Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin 7.rujna

Obilazno Novi Zagreb

Obilazno prema Novom Zagrebu 07.rujna

Obilazno Buzin 08.09.

Obilazni pravci Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin 8.rujna

 

Obilazno prema Sisku 08.09.

Obilazno prema Sisku 08.rujna

The post Predsjednik Turske stiže u Hrvatsku, provjerite obilazne pravce appeared first on cityportal.hr.