Prijava

Vaša prijava

Općina Orle organizira besplatne radionice za nezaposlene

['općina orle', 'RADIONICE', 'zajedno do posla']

Kako bi pomogli nezaposlenim osobama sa svog područja, u sklopu europskog projekta „54+ za 29+ – zajedno do posla!“ koji provodi Općina Orle, organiziraju na besplatne edukativne radionice.

Radionice imaju za neke od ciljeva motivirati dugotrajno nezaposlen pripadnike ranjivih skupina ukazivanjem na njihove sposobnosti i potencijale, omogućiti im što bržu prilagodbu promjenama i zahtjevima tržišta rada, kao i unaprijediti znanja i kompetencije.

– Program radionica ima svrhu putem održavanja 12 radionica za osposobljavanje ranjivih skupina ohrabriti i osnažiti osobe koji su kontinuirano nezaposlene za stjecanje dodatnih vještina i kompetencija. Usvajanjem istih biti će konkurentniji na tržištu rada i tako lakše pronaći posao ili se samozaposliti zakoračivši u svijet poduzetništva, otvaranjem obrta ili trgovačkog društva – poručili su iz Općine.

Radionice će se održati 13. i 14. rujna u 17 sati u Kulturnom centru Općine Orle.

Prijaviti se možete na e-mail josipa.lukac@opcina-orle.hr ili kontakt telefon 091/ 6204 274, a sve informacije o projektu i radionicama možete pronaći na web stranici: www.zajednodoposla.com.hr.

The post Općina Orle organizira besplatne radionice za nezaposlene appeared first on cityportal.hr.