Prijava

Vaša prijava

Traže se svjedoci prometne nesreće kod Zubaka!

['auto kuća zubak', 'hotnews', 'prometna nesreća', 'PU zagrebačka']

Bilo je to tmurno i kišno jutro, klasični utorak, idealna pozornica za nevolju. Koja se i dogodila, sedam minuta nakon šest ujutro, na križanju kod Auto kuće Zubak, na ulazu u grad. Sudarili su se poštansko dostavno vozilo, koje je iz nesreće izašlo potpuno smrskano, i osobni automobil, koji je završio u jarku uz cestu.

Dvije osobe su i ozlijeđene tom prilikom, a kad je šok malo popustio, stigla je nova vrsta problema. Sad se, očito, sudionici nesreće ne mogu dogovoriti oko scenarija koji se dogodio u ovoj situaciji, pa je policija prisiljena zatražiti pomoć eventualnih slučajnih prolaznika.

“Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6221 144 ili 192.

U utorak, 25. listopada 2022. godine oko 6 sati na raskrižju Ulica zagrebačka, Poštanska i Rudolfa Fizira dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni i teretni automobil. U prometnoj nesreći dvije osobe su lakše ozlijeđene”, stoji u priopćenju Policijske uprave Zagrebačke.

The post Traže se svjedoci prometne nesreće kod Zubaka! appeared first on cityportal.hr.