Prijava

Vaša prijava

FOTO: Divno prijateljstvo goričkih Bikersa i Centra za odgoj i obrazovanje dugo čak 20 godina

['Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica', 'hotnews', 'Moto klub Bikers Velika Gorica', 'Sveti Nikola']

Članovi Moto kluba Tur-Bikers Velika Gorica već puna dva desetljeća na blagdan Svetog Nikole stižu s darovima u gradski Centar za odgoj i obrazovanje na oduševljenje mališana. Gorički bajkeri velikog srca pomažu Centru na razne načine, bilo kupnjom potrebnih stvari za korisnike za što izdvajaju iz vlastitog džepa ili volontiranjem.

centar djeca1

Foto: Sveti Nikola u Centru za odgoj i obrazovanje Velika Gorica/Vanja Stanojević, cityportal.hr

– Dvadeset prekrasnih godina naši Tur Bikersi iz Velike Gorice dolaze u naš Centar i uvijek nam nešto daruju, a nama uvijek nešto treba. Kroz godine su to bili laptopi, tableti, televizori, slatkiši, igračke, a ove godine zaželjeli smo – bicikle. Naš novi professor tjelesne kulture prepoznao je u djeci i talente za biciklizam, išli su i na natjecanja u Vrliku, gdje su postigli lijepe rezultate. Stoga smo zamolili bajkere za jedan bicikl, a oni su nam poklonili dva sa svom potrebnom opremom.

Uvijek nam dolaze na Svetog Nikolu i taj dan je rezerviran samo za naše bajkere. Napomenula bih da smo ove godine kao Centar nominirali goričke bajkere za nagradu grada, htjeli smo da svi vide kakvi su to krasni ljudi koji nas prate svih ovih godina – rekla nam je ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, Nikolina Vučković Barišić, kojoj je ovaj dan i dodatno veseo, jer slavi imendan.

centar ravnat i djeca

Foto: MK Bikers V.Gorica – Sveti Nikola u Centru za odgoj i obrazovanje Velika Gorica/Vanja Stanojević, cityportal.hr

Djeca su u znak zahvale pripremila i prigodni program, nakon čega se nastavilo druženje i njima posebno drago fotkanje na motorima.

– Uvijek se dogovaramo što im treba, pa prikupimo novce i donesemo, uz još dodatne poklončiće. Danas nas je stiglo 15-tak, djeca su uvijek oduševljena, vole se fotkati s nama na motorima, malo turiramo, to im je jako zabavno, lijepo se družimo. Veliko je to veselje i za njih i za nas – otkrio je Damir iz MK Tur – Bikers Velika Gorica.

centar pokloni bicikli

centar djeca pjevaju

 

centar ravnat i bajkeri

 

centar motor i mraz

Foto: MK Bikers V.Gorica – Sveti Nikola u Centru za odgoj i obrazovanje Velika Gorica/Vanja Stanojević, cityportal.hr

The post FOTO: Divno prijateljstvo goričkih Bikersa i Centra za odgoj i obrazovanje dugo čak 20 godina appeared first on cityportal.hr.