Prijava

Vaša prijava

Na Humanitarki prikupljeno gotovo 10.000 eura za teško bolesnog Nou iz Kuča, njegova se mama zahvalila emotivnom porukom

[]

Ovogodišnje, deveto po redu, izdanje Humanitarke, popularnog malonogometnog turnira, bilo je posvećeno teško bolesnom dvogodišnjaku iz Kuča, Noi Kokanoviću. Kroz izravne donacije i prodaju prigodnih majica prikupljen je rekordan iznos, gotovo 10.000 eura, koji će itekako pomoći teško bolesnom dječaku, koji od rođenja živi sa sedam dijagnoza i svaka mu je pomoć dobrodošla, kako bi nastavio s individualnim terapijama. Svima koji su u tome sudjelovali emotivnom porukom se zahvalila Noina mama.
– Koliko emocija i koliko ponosa osjećamo ne možemo riječima opisati. Goričani moji za Nou je prikupljen rekordan iznos Humanitarke, zakucali ste tu 9.po redu, naši junaci. Hvala  apsolutno svima koji su na bilo koji način sudjelovali. Zamislite što bi vam sve Noa rekao da može.
I koliko vi vas sve grlio da zna što ste za njega napravili.  Volonteri, organizatori, nogometne ekipe, posjetitelji, Buvljakuše, animatori za dječicu, donatori, apsolutno svima redom hvala, omogućili ste Noi potrebna pomagala i terapije.  Ovo je san.. SINE, ti si dobio bitku za život boreći se poput tigra, više puta, a mama će se za tebe istom snagom boriti da skupiš za terapije i da prohodaš. Vjeruj mi. Goričani Humanitarka vi ste čudo od ljudi. Voli vas sve vaš Noa – Na Facebook stranici ‘Noa i borba s dijagnozama’, možete pratiti borbu i napredak ovog hrabrog dvogodišnjaka, a tamo ćete naći i podatke za donacije.

Foto: Noa Kokanović, teško bolesni dječak iz Kuča/FB Noa i borba s dijagnozama

– Kao i svaka Humanitarka do sada, nakon odmora te nakon što su se slegli dojmovi s ponosom možemo objaviti da smo za Nou skupili do sada rekordni iznos. Iako smo nekako i slutili da bi ova deveta godina mogla biti “jaka” još da nas napokon malo i vremenske prilike poštede kišnih perioda gdje smo se i sami počeli u šali pitati “jel’ znamo mi sve ovo kad je i suho vrijeme?”. Ma znamo, itekako znamo. Za malenog Nou Kokanovića zahvaljujući svima Vama prikupili smo rekordnih 9.949,54 eura! ( 74.965 kn ) Da ne nabrajamo svakoga ponaosob, HVALA SVIMA koji ste podržali, učestvovali ili na bilo koji način pomogli prikupiti ovaj iznos za Nou, svih Vas koji nas podržavate sve ove godine, na kraju priče svi možemo ali i moramo biti ponosni. Patetiku ostavljamo iza sebe i nema potrebe ponavljati uvijek iste stvari, ali Goričanke i Goričani najbolji ste kad treba i to dokazujete iz godine u godinu. Hvala Vam! Mi možemo samo obećati jubilarnu 10. Humanitarku u svibnju 2024. i da, biti će top! – objavili su organizatori na FB stranici Goričani Humanitarka.
Naslovna fotografija: FB Goričani Humanitarka

Ova objava Na Humanitarki prikupljeno gotovo 10.000 eura za teško bolesnog Nou iz Kuča, njegova se mama zahvalila emotivnom porukom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.