Prijava

Vaša prijava

Osiguran nesmetan prolaz pješaka i biciklista na nadvožnjaku u Velikoj Mlaki

[]

U tijeku su radovi na sanaciji nadvožnjaka u Velikoj Mlaki pa vozači na toj trasi Zagrebačke ceste voze po privremenoj prometnoj signalizaciji. Promet se trenutno u oba smjera odvija na dijelu prometnice u smjeru Velike Gorice.

S obzirom da je zbog trenutnih radova bio onemogućen prolazak pješacima i biciklistima preko nadvožnjaka, Grad Velika Gorica zatražio je od izvođača radova da se osigura koridor kojim bi oni mogli nesmetano prolaziti.

Taj koridor, kako navode izvođači, od danas će biti osiguran za cijelo vrijeme trajanja radova.

– Koridor će se pomicati po širini mosta ovisno o fazi radova, ali će uvijek postojati. Trenutno se izvode radovi na pješačkim/biciklističkim stazama, a koridor će se osigurati po sredini mosta. Bit će osigurano oko metar i pol širine te će se s obje strane gradilišta ograditi zbog sigurnosti sugrađana, a predviđeno vrijeme 1. fraze radova je otprilike 14 dana – dodaju iz tvrtke koja izvodi radove te ističu kako će u 2. fazi radova pješaka i biciklistička staza bit će izbetonirana te će se osigurati koridor preko iste, a u to će se vrijeme izvoditi radovi na kolničkoj ploči mosta.

– Po završetku radova ćemo montirati pješačku i odbojnu ogradu te premazivati pješačku stazu, pa će se koridor opet osigurati preko kolničke ploče mosta isto kao u 1. fazi – naglasili su.

Podsjetimo, dio nadvožnjaka u Velikoj Mlaki već je saniran prošle godine.

Ova objava Osiguran nesmetan prolaz pješaka i biciklista na nadvožnjaku u Velikoj Mlaki se prvi puta pojavila na cityportal.hr.