Prijava

Vaša prijava

Uhvaćena 44-godišnjakinja koja je ukrala novac iz kuće u Buševcu

[]

Gorička policija pronašla je osobu koja je početkom godine provalila u kuću u Šenoinoj ulici, ukrala novac iz pedikerskog salona u Zagrebačkoj kao i ukrala novac iz obiteljske kuće u Buševcu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je ova kaznena djela drske krađe počinila 44-godišnjakinja sa šireg područja Velike Gorice.

– Kada je u pitanju salon u Zagrebačkoj ulici, tu je iskoristila odsutnost djelatnica te je iz blagajne ukrala novac. Istu stvar napravila je i u Buševcu. Ušla je u kuću, potom se šuljala u njoj i tom prilikom iz novčanika ukrala je novac. Kuća u Šenoinoj ulici bila je napuštena jer je vlasnica preminula, u njoj nije bilo većih vrijednosti pa nije ništa ukrala – govori nam gorički inspektor Nikica Ljubanović.

Žena je ova kaznena djela radila na isti način, ulazila bi u dvorišta i kada bi se uvjerila da nema nikoga ulazila bi u obiteljske kuće.

– Ne radi se o velikim štetama, no djelo se karakterizira kao teška krađa s obzirom da se radi o drskoj krađi. Protiv nje je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici kao nadopuna ranije zaprimljenih kaznenih prijava – pojašnjava nam inspektor Ljubanović.

Ova objava Uhvaćena 44-godišnjakinja koja je ukrala novac iz kuće u Buševcu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.