Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Kučki most saniran u roku 48 sati, a evo i zašto je bio poplavljen

[]

Sanacija oštećenja Kučkog mosta je završena u roku dva dana, pa je i taj prijelaz preko oteretnog kanala Sava-Odra otvoren za promet, čime su svi prijelazi opet u funkciji. Velikogorički vatrogasci oprali su most, a uskoro se očekuje i normalizacija prometovanja ZET-ove linije 305.

– Nakon sanacije i čišćenja za promet je otvoren i most između Kuča i Rakitovca.
Djelatnici VG Komunalca osposobili su most u najkraćem mogućem roku. Veliko bravo za sve! -poručio je gradonačelnik Ačkar.

Foto: Kučki most otvoren za promet, 10.8.2023./ FB gradonačelnik

 

Zašto je uopće došlo do plavljenja te prometne poveznice između Kuča i Rakitovca, prije nekoliko dana je pojasnio Damir Pilčik iz Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a.

Kučki most je napravljen nad oteretnim kanalom, a nakon otvaranja kanala preventivno smo skinuli i ogradu s mosta. Bilo je za pretpostaviti da će nakon otvaranja kanala voda preplaviti most, jer je njegova visina niža od dubine kanala, sve je to očekivano. Ne bi trebalo biti većih oštećenja, jer most je betonski – rekao nam je Pilčik protekle subote, 5.kolovoza.

Foto: Kučki most otvoren za promet, 10.8.2023./ FB gradonačelnik

 

Foto: Sanacija Kučkog mosta nakon poplave/Screenshot

Foto: Kučki most oštećen u poplavi/FB Kučki most

Video: Poplavljeni Kučki most, 5.08.2023./Kristijan Kos

 

Ova objava FOTO/VIDEO Kučki most saniran u roku 48 sati, a evo i zašto je bio poplavljen se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


ZTC završio radove na osam stranih zrakoplova

Miholje na Kozjače!