Prijava

Vaša prijava

Gorička sportska zajednica stipendirat će mlade i talentirane sportaše

[]

Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorica raspisala je natječaj za dodjelu stipendija mladim i nadarenim goričkim sportašima. U ovoj godini stipendirat će dvoje uspješnih sportaša, a koji će mjesečno dobivati 130 eura. Dodijeliti će dvije vrste stipendija, a to su za sportski rezultat i prema socijalnom statusu.

– Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu sportskih stipendija imaju mladi sportaši koji imaju najmanje 2 godine članstva u klubu koji je punopravni član Zajednice. Stipendije se dodjeljuju pojedincima iz individualnih, ekipnih i momčadskih sportova. Klub može podnijeti prijavu za obje kategorije stipendija, ali pravo može ostvariti isključivo u jednoj kategoriji – ističu iz Zajednice.

Prijaviti se mogu mlad sportaši koji su redoviti učenici srednje škole, državljani Republike Hrvatske, imaju najmanje dvije godine članstva u klubu koji je član Zajednice te da nisu stariji od 18 godina.

Natječaj je otvoren do 01. ožujka, a više o natječaju pronađite ovdje.

Ova objava Gorička sportska zajednica stipendirat će mlade i talentirane sportaše se prvi puta pojavila na cityportal.hr.