Prijava

Vaša prijava

Mraclinske ‘Anđele’ spremaju prvomajski bažul i malo iznenađenje, dojdite!

[]

Praznik rada i slobodan dan usred tjedna neki su ‘pospojili’ za mini-godišnji, no većini je to ipak dan odmora koji će provesti na razne načine, već kako kome odgovara – neki pred ekranom uz neki film, seriju, a za one druge koji su u potrazi za istraživanjem prelijepe nam okolice toplo preporučamo i da svrate na besplatni ručak u Mraclin!

Tamo vas čeka prvomajski bažul koje vam majstorski spremaju članice Društva žena ‘Anđela Lovreković’. 

– ‘Anđele’  i ove godine organiziraju proslavu 1. svibnja, koja će se, već tradicionalno, uz bažul s kobasama održati na terasi NK Mraclin u srijedu od 14 sati. Uz bažul, ‘Anđele’ pripremaju i malo iznenađenje. Kakvo? Dojdete i otkrijte, ‘Anđele’ vas očekuju s veseljem, kak’ i lani! – poručila je Vesna Tafra, predsjednica Društva putem mraclin.hr .

Screenshot mraclin.hr

Najveća proslava Praznika rada u našem kraju vodi vas do mjesta Turopolje, jer danas je i blagdan Josipa radnika, zaštitnika njihovog mjesta, pa će dvostruka proslava potrajati tijekom čitavog dana. Sva događanja održat će se u Parku turopoljskih branitelja, u ili pokraj društvenog doma Turopolje.

Ova objava Mraclinske ‘Anđele’ spremaju prvomajski bažul i malo iznenađenje, dojdite! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.