Prijava

Vaša prijava

Policija otkrila dva kradljivca parfema iz Müllera, jedan je maloljetan

[]

Policija je otkrila kradljivce parfema iz goričkog Mullera u Dobrilinoj ulici! Riječ je o dvije muške osobe. Provedeno je kriminalističko istraživanje koje je otkrilo da je parfeme u spomenutoj goričkoj trgovini 20. ožujka ukrao maloljetnik s područja grada Zagreba. Kako ističu, isti je počinio dva kaznena djela krađe, a s njim je bio, kako navodi policija, bio još jedan kradljivac koji za sada još nije utvrđen pa se kriminalističko istraživanje nastavlja. Protiv maloljetnika je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež podneseno posebno izvješće kao nadopuna ranije podnesenih kaznenih prijava.

Također, uhvaćen je i lopov koji je parfeme krao dva dana za redom. Prva krađa bila je 22. travnja, a druga je bila 23. travnja i to u dva navrata, oko podneva i pred kraj radnog vremena trgovine oko 19:30 sati. Ukupna šteta iznosi oko 4 tisuće eura.

Ovdje se radi o 20-godišnjaku kojem ovo nije prva krađa. Osim u Velikoj Gorici ukrao je parfeme iz Bipe u Horvaćanskoj ulici i iz Müllera na Trešnjevačkom trgu.

Ova objava Policija otkrila dva kradljivca parfema iz Müllera, jedan je maloljetan se prvi puta pojavila na cityportal.hr.