Prijava

Vaša prijava

Mladi vatrogasac Luka Čučuković na tronu 6. Zagrebačke vatrogasne utrke

[]

Vatrogasni operativac Luka Čučuković iz Novog Čiča ponovno je briljirao na još jednoj utrci u nizu. Ovoga puta sudjelovao je na 6. Zagrebačkoj vatrogasnoj utrci na Jarunu, a koju je organizirao DVD Prečko. Luka je u utrci od 5 kilometara s rezultatom od 0:20:01 osvojio prvo mjesto u kategoriji od 20-29. godina.

Foto: FB Vatrogasci DVD Novo Čiče

Riječ je o jednoj od 11 vatrogasnih utrka u Hrvatskoj koja se boduje za Trkačku vatrogasnu ligu 2024. Osim toga, njome se želi istaknuti važnost zdravog života i fizičke spremnosti za brojne izazove koje vatrogasce očekuje pri obavljanju svakodnevnih zahtjevnih intervencija.
Uz našeg sugrađanina, inače i člana Maraton kluba Velika Gorica, nastupilo je ukupno 120 vatrogasaca iz Hrvatske i Slovenije. Na njegov uspjeh ponosni su njegovi vatrogasci iz DVD-a Novo Čiče kao i cijela lokalna zajednica.

Foto: FB Vatrogasci DVD Novo Čiče

– Čestitamo našem Luki na opet izvanrednom rezultatu i želimo mu puno sreće na slijedećim vatrogasnim utrkama i na budućim osvojenim rezultatima. Svaka čast Luka, ponosni smo na tebe – poručili su vatrogasci iz Čiča.

 

Ova objava Mladi vatrogasac Luka Čučuković na tronu 6. Zagrebačke vatrogasne utrke se prvi puta pojavila na cityportal.hr.