Prijava

Vaša prijava

Ljeto u Centru za djecu i mlade: Počele su prijave za zabavne ljetne radionice i igraonice

[]

Školska godina samo što nije gotova, a učenici će na zaslužene ljetne praznike. Oni koji možda neće negdje otputovati, a žele se dobro provesti, razbiti dosadu, pronaći nove prijatelje i naučiti neke nove vještine mogu se prijaviti na neke od bojnih radionica koje će se tijekom praznika odvijati u Centru za djecu, mlade i obitelj.

Na rasporedu je čak osam različitih radionica. Učenici koji su završili od 1. do 4. razreda osnovne škole mogu se prijavit ina likovnu radionicu, hokus pokus, dramsku radionicu ili igraonicu za osnovnoškolce. Oni malo stariji, učenici od 5. do 8. razreda mogu se zabaviti na hobby art radionici ili ljetnom mindfulnessu. Igre na otvorenom predviđene su za učenice od trećeg razreda, dok će se djeca koja su navršila četiri godine života moći priključiti igraonici za predškolce.

Prijave su danas i službeno krenule, a to možete učiniti radnim danom od 8 do 16 sati putem telefona 01/6231-734, mobitela 091/6231-734, na e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili osobno u Centru, Kurilovečka 48.

Iz Centra posebno napominju kako je mjesto u grupi rezervirano tek kada se, nakon prijave, ispuni suglasnost koju možete preuzeti osobno u Centru, s web stranice ili ju možete zatražiti na mail.

Radionice će se odvijati od 24.lipnja do 25.srpnja, a sudjelovanje u njima je besplatno.

Ova objava Ljeto u Centru za djecu i mlade: Počele su prijave za zabavne ljetne radionice i igraonice se prvi puta pojavila na cityportal.hr.