Prijava

Vaša prijava

Velikogoričke mažoretkinje sezonu žele ‘okrunit’ prvenstvom u Africi, pomozite im da ostvare san

[]

Velikogoričke mažoretkinje djeluju već 27 godina. Od samog početka djelovanja, svake godine ulažu velik rad i trud u nove koreografije i prezentaciju svog rada, ideja i plesnih postignuća. Djevojke su se nedavno vratile s Europskog prvenstva u Češkoj, a pred njima je jedan veliki projekt. Spremaju se za VI. MWF Svjetsko prvenstvo u Cape Townu u Južnoj Africi.

Boje Velike Gorice te Lijepe naše od 19. do 22. rujna branile bi seniorke Velikogoričkih mažoretkinja, a koje bi u ime ostatka kluba pokazale rad, trud i predanost ovog tima. Prvenstvo je organizirano u suradnji Svjetske mažoret-sport federacije i Južnoafričke mažoret i cheerleading asocijacije.

– Predstavile bi se u četiri različite kategorije te s dva različita rekvizita. Odlazak na ovu destinaciju i ovakvo prvenstvo bila bi kruna naše uspješne plesne sezone, 2023./2024., što bi nam bilo veliko zadovoljstvo – ističu iz Velikogoričkih mažoretkinja.

S obzirom na to da ovo putovanje i odlazak na drugi kontinent iziskuje velike financijske troškove, a koje na žalost ova udruga ne može sama isplatiti, stoga su djevojke pokrenule donacijsku kampanju kako bi im se pomoglo da ostvare svoj veliki san.

– Klikom na link te svojom donacijom, svi koji žele i mogu, mogu direktno pomoći velikogoričkim seniorkama. Donjeg limita za donaciju nema jer nam svaki euro znači i pomaže. Zahvaljujemo svima koji mogu pomoći našim seniorkama. One svojim radom, predanosti i lojalnosti to zaslužuju – istaknuli su iz Velikogoričkih mažoretkinja.

Spomenimo kako danas Velikogoričke mažoretkinje broje 50 članica, a već godina ima uspješno polazi za rukom osvajati titule na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima, ali i brojne druge nagrade ostvarene na nacionalnim te internacionalnim natjecanjima.

Do 2024. godine, kroz ovaj klub prošlo je stotine i stotine djevojčica i djevojaka. Sve su dale svoj magični dodatak i doprinijele radu kluba, kako brojčano, tako i kvalitetom.

Želite li svojom donacijom pomoći Velikogoričkim mažoretkinjama, to možete učiniti ovdje. 

Ova objava Velikogoričke mažoretkinje sezonu žele ‘okrunit’ prvenstvom u Africi, pomozite im da ostvare san se prvi puta pojavila na cityportal.hr.