Prijava

Vaša prijava

FOTO Novo lice Porinove: Asfalt, nove vodovodne cijevi i nogostup

[]

Ulica kneza Porina ima novo lice. Nedavno su završeni radovi na uređenju i rekonstrukciji ove gradske prometnice. Radovi su se izvodili na potezu od Ulice Nikole Bonifačića do ‘trokuta’, a obnovljeno je 250 metara ulice.

Uz novi asfalt i oborinsku odvodnju, a kako bi se podigla prometna sigurnost, izgradilo se i 200 metara pješačke staze. Cesta je široka 6 metara, a obostrani nogostup je širok ukupno 1,6 metara. Također zamijenjene su i dotrajale vodovodne cijevi.

– Osnovna komunalna infrastruktura mora biti na razini grada u kojemu živimo, a to znači i adekvatne prometnice i podizanje prometne sigurnosti, prvenstveno kroz izgradnju nogostupa – istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Iz Gradske četvrti Braća Radić ističu kako se još uređuju detalji, poput zemlje i zelenila.

– Svi smo stava kako ulica izgleda lijepo i što je najbitnije sigurno. Zahvaljujemo svima koji su bili uključeni u projekt. Izvođači su imali puno strpljenja s upitima stanara i građana tijekom radova, a svemu je prethodila kvalitetna suradnja članova gradske četvrti, doprinos nadležnih upravnih odjela i gradskih poduzeća te podrška gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Ačkarom – istaknuli su iz ove četvrti gdje je realiziran projekt u vrijednosti 358 920 tisuća eura.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava FOTO Novo lice Porinove: Asfalt, nove vodovodne cijevi i nogostup se prvi puta pojavila na cityportal.hr.