Prijava

Vaša prijava

Prvi popis bez Broza: Dalić pozvao Sučića i Jakića kao potencijalne zamjene

[]

Samo nekoliko dana nakon što smo doznali da ipak postoji nogometaš koji će se od reprezentacije oprostiti s 99 nastupa, čak iako mu je tek 31 godina, izbornik Zlatko Dalić objavio je prvi popis bez Marcela Brozovića. Nema tu više ni Domagoja Vide, koji se oprostio i prije Marcela, ali ovo je ipak svježije, neobičnije…

Na Dalićevu popisu za ogled s Portugalom u Lisabonu i Poljskom u Osijeku našla su se 24 igrača, a Velika Gorica i dalje ima svog predstavnika. Očekivano, napadač Osasune Ante Budimir, dečko sa Cibljanice, među pozvanim je igračima, a logika kaže da je vjerojatno i prvi napadač reprezentacije u ovom trenutku.

Lijepo je na popisu vidjeti još jednog bivšeg igrača Gorice, golmana grčkog PAOK-a Dominika Kotarskog. Na Euro nije putovao, ispao je s liste kao četvrti golman, a ovoga puta dobio je prednost pred Ivicom Ivušićem. Uz njega i Livakovića, na popisu je i Nediljko Labrović, novi golman njemačkog Augsburga.

Velika novost na popisu je Petar Sučić, koji zasad nema niti jedan nastup za Hrvatsku. Veznjak Dinama svakako je zaslužio priliku, koja bi vjerojatno stigla i da se Brozović nije odlučio na oproštaj. Budući da jest, tu je i Kristijan Jakić, zadnji vezni Augsburga, a novost je i napadač Eintrachta Igor Matanović.

Uz dodatak “Hajduk”, na službenom popisu je i Ivan Perišić, za kojeg je točnije reći da je igrač bez kluba. Unatoč tome, Dalić nije dvojio treba li jednog od dvojice svojih preostalih “senatora”, uz Modrića, uvrstiti na popis za dvije teške i zahtjevne utakmice.

U njima će možda sudjelovati i još jedan bivši igrač Gorice, no aktualni prvotimac Rijeke Toni Fruk zasad je na pretpozivu…

Ova objava Prvi popis bez Broza: Dalić pozvao Sučića i Jakića kao potencijalne zamjene se prvi puta pojavila na cityportal.hr.