Prijava

Vaša prijava

Tragično poginuo član Skupštine i IO Gorice Mato Vidak


Vijest koja je sinoć prostrujala portalima o velikoj prometnoj nesreći na autocesti A1 u smjeru juga, na kraju je tragično pogodila velikogoričku sportsku obitelj Vidak. U 56. godini je život izgubio Mato Vidak, poznati velikogorički poduzetnik i sportski djelatnik koji je unazad dvije godine obnašao dužnost člana Skupštine i Izvršnog odbora HNK Gorice.

 

Vijest o tragičnom događaju i obavijesti o smrti u cijelosti prenosimo sa Internet stranica Kluba:
“Sinoć u večernjim satima tragično je u prometnoj nesreći na autocesti A1 u 56. godini života izgubio život Mato Vidak, član Skupštine i Izvršnog odbora HNK Gorica. Mato je bio dugogodišnji sportski djelatnik i prijatelj brojnih velikogoričkih klubova, a kao sportski djelatnik dao je svoj velik doprinos u djelovanju nogometnog kluba Radnik u 2000-tim godinama, da bi od 2013. ušao u Skupštinu i IO HNK Gorica. Bio je gotovo na svim domaćim utakmicama Gorice u posljednjim godinama, a nerjetko je svojim automobilom “potegnuo” i na udaljena prvenstvena gostovanja Gorice. Bio je od onih koji su uvijek bili spremni sebe maksimalno davati u sport, a u tom ozračju je odgajao i svoje sinove koji su uvijek bili sportski primjer mladima, što je i danas njegov mlađi sin Perica koji kao trener profesionalac radi u Gorici u svojstvu trenera juniora i voditelja male škole.

U svojem sportskom djelovanju i okruženju pamtit ćemo ga kao vedru i komunikativnu osobu koja je uvijek bila spremna priskočiti u pomoć, što je i nesebično činio u svim okolinama gdje je radio i djelovao.

Život nažalost piše lijepe i tužne priče. Svi koji smo poznavali Matu znat ćemo da će uspomene na njega zauvijek buditi lijepa sjećanja. Svi djelatnici, sportaši i članovi kluba čitavoj obitelji izražavaju iskrenu sućut povodom velikog i nenadoknadivog gubitka, a naš Mato ostat će zauvijek u našim srcima kao sportski djelatnik, čovjek i roditelj kojeg su svi cijenili i voljeli.”