Prijava

Vaša prijava

Velikogorički OPG-ovci u Zagrebu privukli velik broj posjetitelja s domaćim turopoljskim proizvodima


Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu jučer je održana manifestacija “6.Dani hrvatskih tržnica”. Između ostalih predstavili su se i OPG-ovi s velikogoričkog područja.

Manifestacija je ovo koja okuplja nekoliko tisuća ljudi u samom centru grada, i idealna je prilika kako za proizvođače koji se na taj način mogu predstaviti velikom broju ljudi, tako i za kupce koji doslovno mogu pronaći sve na jednom mjestu.

Zagreb, 30.09.2017., 6.Dani hrvatskih tržnica, foto: Andrija Rotim (VG Komunalac)

“Već treću godinu OPG-ovi iz Velike Gorice, a ujedno i naši stalni prodavači na gradskoj tržnici sudjeluju na Danima hrvatskih tržnica. Izuzetno sam ponosan kad vidim da se turopoljski proizvodi ovako promoviraju i u Zagrebu na ovako velikoj i značajnoj manifestaciji. Ovo je velika promocija za naše Turopolje i Veliku Goricu, a osobito za naša obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su privukla ogroman broj posjetitelja sa svojim domaćim proizvodima.”– rekao je direktor VG Komunalca Dragan Perić.

Među sedamdesetak izlagača, svoje mjesto pronašli su OPG Oulovsky, OPG Brozović, Opg Noršić i Opg Macenić, a osim proizvoda koje su ponudili, veliku pažnju prisutnih privukle su i turopoljske narodne nošnje.

Galerija fotografija: