Prijava

Vaša prijava

Odnio ih vjetar: Hrabra Gorica u nemogućim uvjetima do pobjede u Šibeniku!

[]

Nogometaši Gorice vratili su natjecateljskim utakmicama nakon 34 dana stanke, ali nogometa je tu bilo – vrlo malo. Snažan vjetar, koji je puhao tijekom cijele utakmice, onemogućio je igrače obje momčadi da odigravaju i najjednostavnije pasove, ali u takvoj igri Gorica se snašla puno bolje.

U prvom poluvremenu, u kojem je Šibenik igrao niz vjetar, Šibenik je i poveo. Već u sedmoj minuti zabio je Ampem, a Gorici je bilo važno samo “preživjeti” do poluvremena. U nastavku je niz vjetar igrala Gorica, koji je to iskoristila za brojne šanse, od kojih su tri završile u golu. Do izjednačenja je došlo u 62. minuti, kad je Čabrajino nabacivanje iz kornera u vlastitu mrežu skrenuo golman Labrović, za preokret je u 82. minuti pogodio Joey Suk, a konačnih 3-1 postavio je Kristijan Lovrić u posljednjim sekundama utakmice.

HNK ŠIBENIK – HNK GORICA 1-2
ŠIBENIK. Stadion Šubićevac. Bez gledatelja. Sudac: Dario Bel (Osijek). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo) i Dino Knez (Osijek). Četvrti sudac: Andrej Burilo (Osijek). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELCI: 1-0 Ampem (7), 1-1 Čabraja (62), 1-2 Suk (82), 1-3 Lovrić (90+3)
ŠIBENIK: Labrović – Mesa (od 87. Contreras), Bilić, Batarelo – Pajić, Ćurić, Bulat, Kvesić – De Frias (od 46. Rak), Ampem – Jurić (od 87. Sahiti). Trener Krunoslav Rendulić.
GORICA: Kahlina – Muhammed, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja – Babec, Suk, Hamad (od 63. Golubickas) – Dvorneković (od 73. Špikić), Mudrinski (od 90. Dieye), Mitrović (od 63. Lovrić). Trener Valdas Dambrauskas.
ŽUTI KARTONI: –
CRVENI KARTONI: –

USKORO OPŠIRNIJE…