Prijava

Vaša prijava

VIDEO 10-godišnja Aurelia iz Donje Lomnice snimila pjesmu podrške stradalima u potresu

[]

Aurelia Stašić (10) iz Donje Lomnice predstavila je “Svjetlo nade”, svoju pjesmu podrške stradalima u potresu koji je u utorak pogodio Petrinju, Glinu, Sisak i okolicu.

Pjesma je nastala ovih dana s puno emocija za svu djecu koja su preko noći ostala bez osmijeha, ali i za sve one koji pružaju svoju ljubav i podršku stradalima. Glazbu je napisao Davor Lekić, stihove Anja Lekić i Aljoša Đugum, a za aranžman se pobrinuo Goran Kovačić.

– Poruka koju svima šalje Aurelia je da ova pjesma služi i dalje za ono dobro i lijepo u svima nama koje smo pokazali ovih dana u pomoći bližnjima i potrebitima te, da to Svjetlo ne izgubimo nikada – kazao je njezin otac Antun.

Aurelia dolazi iz glazbene obitelji, otac Antun akademski je glazbenik i profesor violine, a surađuje s mnogim poznatim umjetnicima, Radom Šerbedžijom, Vlatkom Stefanovski, Jacquesom Houdekom. Djed je operni pjevač u HNK, a mama Jasmina je nekoć pjevala u Apostolima mira. Aurelia je osvajala brojne nagrade na međunarodnim natjecanjima iz klavira. Bila je poseban gost Jacquesu Houdeku na koncertu u Lisinskom, a ove godine sudjelovala je na 55. festivalu kajkavskih popevki u Krapini.  Plan joj je ove godine izdati prvi album s deset potpuno novih dječjih pjesama.