Prijava

Vaša prijava

Goran Tomić najavio derbi s Dinamom: 'S optimizmom isčekujemo utakmicu'

['sport', 'nogomet', 'košarka', 'rukomet', 'judo', 'tenis', 'vaterpolo', 'rtl liga']

Trener Rijeke Goran Tomić najavio je derbi 30. kola HNL-a u kojem će njegova momčad na Rujevici ugostiti Dinamo. U prethodnom je kolu Rijeka na gostovanju svladala Istru 2:0, no još uvijek se vuku posljedice neočekivanih poraza protiv Hrvatskog Dragovoljca i Gorice.

"Ta pobjeda nam je bila važna da vratimo samopouzdanje i pozitivnu energiju u svlačionicu, koja je bila poljuljana s ta dva neočekivana poraza. S optimizmom iščekujemo utakmicu s Dinamom, s kojim smo ove godine odigrali nekoliko spektakularnih utakmica. Izrazito su kvalitetna ekipa i neugodan protivnik", komentirao je Tomić cijelu situaciju.

"Najbitnije mi je da smo u dobrom stanju i dobroj energiji. S taktičke strane, imamo nekoliko varijanti i zadnji dan ćemo odlučiti što je najbolje. Znamo što nam donosi pobjeda protiv Dinama, motiva neće nedostajati. U ovakvim utakmicama potrebna je i doza sreće, a moramo biti na nivou i obrambeno i napadački."

Rijeka bi trebala imati veliku podršku navijača, a u prilog joj ide i ukidanje covid-potvrda.

"Ove godine smo odigrali nekoliko vrhunskih predstava pred našim navijačima. Nadam se da će tako biti i sad pred punom Rujevicom, tako da imamo još jedan motiv više da ostavimo sve na terenu", zaključio je Tomić.