Prijava

Vaša prijava

UŽIVO RIJEKA - DINAMO, Petković promašio veliku šansu, Labrović drži Rijeku u vodstvu

['sport', 'nogomet', 'košarka', 'rukomet', 'judo', 'tenis', 'vaterpolo', 'rtl liga']

UŽIVO

RIJEKA - DINAMO 1:0

RUJEVICA 20:00

 

40' Kopić je promjenio formaciju i stavio četiri igrača u obranu. Theophile je sada na lijevom beku.

30' Sjajna akcija Dinama, Bočkaj za Oršića koji je dao povratnu za Gojaka koji promašuje cijeli gol

26' Kakav potez Drmića. Sjajnim driblingom je izbacio Bočkaja i ubacio na  Abassa, no ovaj nije dobro zahvatio loptu.

23' Ampem stvara ogromne probleme Dinamovoj obrani.

17' Kakva šansa za Dinamo. Mišić je uputio sjajnu loptu prema Ristovskom koji šalje loptu u sredini. Loše je reagirala obrana Rijeke, lopta se odbila na pet metara i Petković ju je uspio pokupiti, no Labrović sjajnom reakcijom spašava Rijeku

8' Petković je odlično uzeo loptu, sjurio se prema golu Rijeke, imao je slobodnog Oršića, no odlučio je pričekati i izgubio je loptu.

6' GOOOOOOL. 1-0 vodi Rijeka na Rujevici. Isplatio se pritisak Rijeke. Abass je provukao loptu, Čerin se odlično oslobodio pored Ristovskog i sjajno pogodio drugi kut. Livaković je bio nemoćan.

3' Rijeka je krenula agresivno i dominira u posjedu lopte. Pokušali su s nekoliko ubačaja ugroziti Dinamova vrata

1' Počela je utakmica na Rujevici

SASTAVI:

Rijeka: Labrović - Velkovski, Krešić, Smolčić - Solano, Čerin, Selahi, Lepinjica, Ampem - Abass, Drmić
Dinamo: Livaković - Theophile, Šutalo, Lauritsen - Ristovski, Ademi, Mišić, Gojak, Bočkaj - Petković, Oršić

Od 20 sati na Rujevici Rijeka dočekuje Dinamo. Momčad Gorana Tomića igra jednu od najvažnijih utakmica sezone.  Nakon dva poraza od Gorice i Dragovoljca, Rijeka se protiv Istre vratila na pobjedničke staze. Sada u pozitivnom naletu dočekuju Dinamo koji se i dalje iz kola u kolo muči s protivnicama s kojima ne bi trebao.

"S optimizmom iščekujemo utakmicu s Dinamom, s kojim smo ove godine odigrali nekoliko spektakularnih utakmica. Izrazito su kvalitetna ekipa i neugodan protivnik", rekao je jučer Tomić u najavi današnjeg derbija.

S druge strane Dinamo nastavlja blijede izvedbe po HNL-u. Prošlo kolo su "na mišiće" pobijedili Dragovoljac koji je bio vrlo blizu da u ranim trenutcima utakmice šokira Modre.Trener Dinama, Željko Kopić, svjestan je da njegova momčad ne igra najbolje i svjestan je ozbiljnosti ove utakmice.

Rijeka bi pobjedom u današnjoj utakmici došla na samo bod zaostatka za Dinamom. Preskočili bi, barem za sada, Osijek i vratili se na drugo mjesto ljestvice. Dinamo bi se današnjom pobjedom, barem na kratko, odvojio na vrhu i bio vrlo blizu naslovu. I Osijek i Hajduk će danas navijati za Rijeku, jer eventualna pobjeda Rijeke ostavlja sve četiri momčadi u borbi za titulu.

Utakmicu u tekstualnom prijenosu pratite uživo na našem portalu.