Prijava

Vaša prijava

Policijska traka, tragovi krvi i otisci u blatu u Kupincu: 'Ovo je šok, dečko je uvijek pozdravljao'


{"GALLERY":2697699}

Stravično ubojstvo potreslo je mještane Kupinca kod Jastrebarskog! 17-godišnji mladić nožem je izboo vršnjaka u polju. 

Po riječima očevidaca, nesretnog mladića ubadao je sve do smrti. Motiv još uvijek nije razjašnjen.

Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu svog maloljetnog vršnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se osumnjičeni maloljetnik 26. prosinca 2018. oko 15 sati, u mjestu Kupinec, Klinča Selo, u polju kod potoka, sukobio s oštećenim maloljetnikom te mu nožem zadao višestruke ubodne rane uslijed kojih ozljeda je oštećeni preminuo.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Susjedi: 'Dečko je uvijek pozdravio na putu u školu' 

Tragovi krvi. Odbačene rukavice. Policijska traka i otisci u blatu. Sve je to ostalo nakon stravične tragedije koja se dogodila usred bijela dana na polju. 

Što se točno dogodilo, još uvijek nije utvrđeno. Policijski očevid završen je kasno sinoć, no čini se kako će detalji, ali i motivi ovog stravičnog zločina biti možda rasvijetljeni tek nakon ispitivanja osumnjičenika.

Tek se treba utvrditi i što su dvojica 17-godišnjaka uopće radili sami na ovom mjestu. 
U inače mirnom selu Kupinec jutros tek pokoji prolaznik.

"Ne znam što se desilo, to je iznenadilo sve susjede, da ne pričamo o mami i tati. Poznajem ih, ne žive ovdje, oni su rastavljeni, tata živi u Zagrebu, mama je tu. Shrvana je, šta da vam kažem", rekao nam je jedan od susjeda. 

Tijelo mladića koje je ležalo u blatnom jarku pronašao je susjed koji je odmah pozvao policiju koja je na mjestu događaja navodno pronašla hranu i piće, cigarete, računalo, mobitele i osobne stvari. 

"Svi smo se jako iznenadili, mali je ok, u školu ide, uvijek lijepo pristojno pozdravi, mali je drag dečko, svi smo u šoku totalnom", rekla je jedna od susjeda. 

Majka osumnjičenog zbog cijelog slučaja završila je u bolnici baš kao i njezin sin koji si je nakon svega pokušao oduzeti život.