Prijava

Vaša prijava

Lokalni stožeri: Samo jedna županija prijavila nove slučajeve zaraze koronavirusom

['koronavirus']

Lokalni stožeri počeli su objavljivati podatke o stanju s koronavirusom na svojim područjima.

BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA

"U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji već 26 dana zaredom nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze koronavirusom.

Na području naše županije trenutno je jedna osoba zaražena koronavirusom", javili su iz Županije.

VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA

Na području Virovitičko-podravske županije u zadnjih 24 sata, testirano je 18 osoba i sve su bile negativne na Covid-19.

POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA

U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je 41. dan bez novooboljelih osoba.

ISTARSKA ŽUPANIJA

U Istri u posljednja 24 sata nema novooboljelih. Ispitana su 24 uzorka brisa i svi su negativni, priopćio je tamošnji Stožer.

ZADARSKA ŽUPANIJA

Na području Zadarske županije nema novooboljelih od koronavirusa, a broj ozdravljenih je danas 82.  Testiranih uzoraka je 2132, a tijekom jučerašnjeg dana 49.

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Da nemaju novooboljelih izvijestili su i iz Ličko-senjske županije.

PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA

Stožer Primorsko-goranske županije na redovno je konferenciji obavijestio kako u posljednja 24 sata nemaju novih slučajeva koronavirusa.

SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA

Nema novooboljelih pacijenata od Covida-19 na području Sisačko-moslavačke županije. Od 34 pacijenta s područja županije tri pacijenta boluju od zarazne bolesti, a ostali su ozdravili, javili su iz Stožera.

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Na konferenciji Stožera rečeno je da u posljednja 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

U Vukovarsko-srijemskoj županiji novooboljelih nema 13. dan zaredom.

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

"U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježene su još dvije novooboljele osobe od Covida-19. To je već četvrti dan zaredom s novooboljelim osobama na području Brodsko-posavske županije, unutar tog razdoblja bilježi se devet pozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2, a svi novooboljeli su dio grupe radnika pristiglih iz Švedske ili su njihovi kontakti. Ukupan broj oboljelih osoba na području Brodsko-posavske županije tako sada iznosi 29. U zadnja 24 sata jedna je osoba ozdravila", priopćili su iz Stožera.

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

"U Splitsko-dalmatinskoj županiji u protekla 24 sata nema novooboljelih osoba. U odnosu na jučerašnji dan još je 6 osoba izliječeno te je na području Splitsko-dalmatinske županije do sada ukupno izliječeno 390 osoba", priopćio je Stožer. 

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA

Od posljedica zaraze koronavirusom preminula je još jedna osoba, a riječ je o korisniku Doma za starije u Koprivnici, zbog čega je ravnateljica Vesna Križan odlučila dati ostavku.

Novooboljelih u posljednja 24 sata nema.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze.

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze.

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze.

GRAD ZAGREB

Nema novih slučajeva zaraze.

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze.

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze.

ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze.

MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze.

Podsjetimo, u Hrvatskoj je danas počela treća faza popuštanja epidemioloških mjera koja uključuje i početak rada predškolskih ustanova te razredne nastave od 1. do 4. razreda. Također, nakon gotovo dvomjesečne pauze s radom počinju i trgovački centri, ugostiteljski objekti, uspostavlja se međugradski, cestovni, željeznički i domaći zračni prijevoz putnika te se otvaraju autobusni i željeznički kolodvori za međugradski promet.