Prijava

Vaša prijava

Može li virtualna ljubav zamijeniti stvarni muško-ženski odnos doznajte pomoću “Lutke”


Zanimljive kazališne predstave konstanta su u Dvorani Gorica. U ponedjeljak, 15. veljače u goste stiže predstava Teatra Gavran pod nazivom “Lutka”.

„Garantiram dobru zabavu, publika će se dobro nasmijati, te će se  moći uživjeti u odnose dvoje ljudi, točnije rečeno jednog muškarca srednjih godina  koji ima tu dijagnozu kao većina hrvatskih momaka koji uđu neke godine. Dakle riječ je o 40.- godišnjaku koji se još nije oženio i umjesto da prihvati odgovornost i  pristane na dijete sa bivšom djevojkom on pobjegne iz te veze i pronađe jedno biće, robota, točnije lutku…“ – rekao je jedan od glumaca iz predstave Robert Kurbaša, a da biste doznali kako cijela priča izgleda morat ćete pogledati predstavu.

Uz Kurbašu u predstavi glumi i Doris Pinčić koja je za ulogu Stele  ostvarenu u predstavi “Lutka” autora Mire Gavrana, a u režiji Mladene Gavran dobila Nagradu hrvatskog glumišta za 2013. godinu za najbolju mladu glumicu do 28 godina starosti.

Na Festivalu smijeha i komedije Zlatni zub 2013. u Poreču predstava “Lutka” osvojila je Zlatni zub.

U 90 minuta koliko traje predstava zasigurno ćete doći do zaključka da stvarni muško-ženski odnos ne može biti zamijenjen ni kupljenom ni virtualnom ljubavlju.

Predstavu “Lutka” pogledajte u ponedjeljak, 15.veljače s početkom u 20 sati u Dvorani Gorica.