Prijava

Vaša prijava

Okušajte se u starim seoskim igrama


U mjestu Kobilić u nedjelju će se održati natjecanje u starim seoskim igrama. Natjecatelji će se moći okušati u utrci parova, skakanju u vreći, bistričkom ringišpilu, skoku u dalj, nošenju jajeta na žlici, pretakalu, vožnji tački, bacanju kamena i potezanju užeta. Ekipe se mogu prijaviti do 20. kolovoza u 10 sati. Pojedina ekipa može imati maksimalno pet članova, a kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna.

Seoske igre održat će se na terenu Nogometnog kluba „Vatrogasac“, a prva natjecanja počinju u 10 sati. Za sudionike i navijače organizatori pripremaju besplatni grah s kobasicama.

Uz ovo natjecanje, održat će se i natjecanje za djecu. Najmlađi će svoje vještine imati priliku pokazati u posebnim igrama pripremljenim upravo za njih, a najbolje očekuju i prigodne nagrade.

Nedjeljni sportsko-zabavni  program održat će se povodom obilježavanja Dana mjesta Kobilić. U organizaciju manifestacije, uz Vijeće mjesnog odbora, uključili su se i Udruga umirovljenika Kobilić, DVD Kobilić te NK „Vatrogasac“.