Prijava

Vaša prijava

Sveti Nikola posjetio Pleso i Veliku Mlaku


Sveti Nikola ovog je vikenda imao pune ruke posla. Posjetio je mnoga mjesta, a između ostalih sinoć je bio na Plesu i Velikoj Mlaki.

U prostoru Društvenog doma pripremljen je doček Svetog Nikole u organizaciji Društva žena Pleso. U sklopu programa održana je i prigodna priredba koju su za sve gledatelje pripremila Pleška djeca nakon koje su podijeljeni darovi najmlađima, te fotografiranje kojem se pridružio i Krampus.

A dobra djeca iz udomiteljskih obitelji i djeca hrvatskih branitelja također su nestrpljivo čekala Svetog Nikolu koji je došao u punu dvoranu Doma u Velikoj Mlaki i svima podijelio slatke poklone. Pratio ga je Krampus koji je djeci umjesto šiba dijelio bombone. Zeleni Vilenjak je dječicu posebno razveselio balonima. Uz prigodni program i nastup mađioničara i djece iz KUD-a Velika Mlaka djeca su se proveselila, naplesala i nasmijala.

Priredbu su partnerski organizirale Udruga udomitelja „Toplo srce“ i Udruga veterana Domovinskog rata Velika Gorica. Priredba i slatki pokloni organizirana je zahvaljujući sponzorstvu Grada Velike Gorice, Sberbanke, Udruge „ Zmaj Anđelko pomaže djeci“ iz Zagreba i gospodina Gorana Čučkovića.

„I iduće godine planiramo organizirati priredbu i doček Svetog Nikole i na taj način razveseliti našu djecu.“ poručuju iz Udruge udomitelja „Toplo srce“ i Udruge veterana Domovinskog rata Velika Gorica.

Galerija fotografija: