Prijava

Vaša prijava

Prvi korak do američkog sna napraviti se može i u Galženici


U vremenu kad mladi u zabrinjavajuće velikom broju odlaze u Irsku, Kanadu, Njemačku i ostale destinacije na koje ih život odvede, možda nije baš napametnije reklamirati nove šanse za odlazak u inozemstvo, no u Goričkom klubu mladih pronašli su rješenje. Nude šansu mladima da otputuju u SAD, vide mjesta na kojima nikad nisu bili, a usput se negdje i zaposle, steknu nova iskustva, kudikamo drukčija od onih koja im se nude u bližim krajevima. O čemu se konkretno radi, navedeno je u priopćenju GKM-a.

“U sklopu sve veće zainteresiranosti za Work an Travel program sljedeći četvrtak, 29. studenog, 2018. godine, održat će se prvo predstavljanje Work Experience USA i Camp Counselors USA programa u Velikoj Gorici. Program će početi u 19 sati u Domu kulture Galženica, na 2. katu.

Prezentaciju će voditi CCUSA Area Representatives koji će podijeliti do sada najistaknutija iskustva i priče s putovanja, upoznati sve zainteresirane s programom i najpogodnijim opcijama u ponudi, te odgovoriti na sva pitanja zainteresiranih slušatelja.

Osim CCUSA agencije, dovest ćemo i sudionike Work and Travel programa koji će sa svojim vršnjacima podijeliti svoja iskustva i omogućiti dijeljenje priče iz prve ruke.

Za sudjelovanje u predavanju nisu potrebne nikakve posebne prijave, ali je poželjno stisnuti ‘dolazim’ na Facebook EVENT.”

Dakle, prilika za skupljanje informacija je tu, pa tko voli…