Prijava

Vaša prijava

Kurilovec krenuo pobjednički: ‘Dobri smo, ali još je puno prostora za napredak’

[]

Više od četiri mjeseca nakon posljednje utakmice u trećeligaškom prvenstvu, nogometaši Kurilovca odigrali su prvu pripremnu utakmicu uoči nove sezone. I pobijedili, rezultatom 2-1 pao je Zagorec iz Krapine, a trenera Pericu Vidaka može razveseliti činjenica da su oba gola postigli igrači koji su ovog ljeta stigli kao pojačanja, Filip Hodak i Vlatko Martinović.

– Ritam utakmice bio je jako dobar, što nam je važno jer smo željeli osjetiti kako dišemo kao momčad, ali i da se vratimo u ritam utakmica. Izveli smo dva kombinirana sastava, u svakom poluvremenu po jedan, sa željom da zadržimo balans u igri. Na kraju smo zasluženo došli do pobjede. U ovakvim utakmicama rezultat nije presudan, no naravno da je uvijek lijepo pobijediti – komentirao je trener Vidak prezentaciju svojih igrača.

U prvom poluvremenu igrali su Debijađi, Čurek, Ćosić, Čunčić, Šarić, Mandura, Matoš, Tominac, Hodak, Tramontana i Dianežević, da bi u nastavku priliku dobili Buđak, Grdenić, Kovačić, Čolić, Stiplošek, Marinić, Muhar, Roginić, Althaller, Martinović, Sedlaček i Sudar. I obje su postave diktirale tempo i ritam utakmice, pri čemu je Kurilovec stvorio jako puno šansi.

– Realizacija bi morala biti bolja, no treba uzeti u obzir da su pripreme tek krenule i da smo fokus željeli staviti na igru u obrani. Sve u svemu, imamo razloga biti zadovoljni s ovih prvih desetak dana priprema, a posebno me veseli činjenica što definitivno imamo još jako puno prostora za napredak – kazao je trener Vidak.