Prijava

Vaša prijava

  • Rubrika
  • Izbori

Velika izborna web anketa

Velika izborna web anketa

Postavili smo pitanja kandidatima za gradonačelnika i nadamo se da će vam njihovi odgovori pomoći u odabiru. Razočarali smo se u prezentaciji kandidata za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora. Liste su bile 'zakopane' u zip datoteci u mnoštvu Word datoteka. Prosječnim korisnicima interneta je prevlika gnjavaža da se nose s time pa smo to napravili umjesto njih. Na posebnoj stranici Lokalni izbori u Velikoj Gorici 2017 pregledno su objavljene sve kandidature. Osim onih najzanimljivijih za gradonačelnika i Gradsko vijeće predstavljene su i sve objavljene liste za gradske četvrti i mjesne odbore. Pogledajte koga možete izabrati da vas predstavlja u iduće četiri godine i tko bi se najbolje mogao boriti za interese vaše lokalne zajednice.

Iako će idući tjedan u ovo vrijeme već biti skoro sve poznato ipak nas znatiželja ne pušta na miru pa smo išli korak dalje i napravili veliku anketu kako bi doznali kakav je puls birača. Što možemo očekivati u nedjelju?

Kako bi rezutati bili bolji od uobičajene web ankete za glasanje se potrebno prijaviti uz pomoć neke od društvenih mreža. Jedan korisnik može dati samo jedan glas za Gradsko vijeće, gradonačelnika i jedan glas za svoju gradsku četvrt ili mjesni odbor. Mi ne znamo iz koje je četvrti ili mjesnog odbora neki korisnik, ali uvođenjem ograničenja da se može glasati samo za jednu listu pokušali smo spriječiti zanesenjake koji bi u svim četvrtima i mjesnim odborima voljeli pokazati tko im se najviše sviđa. Zato pripazite kod odabira vaše lokalne jedinice.

Kliknite na izbore u Velikoj Gorici odaberite liste i već sada pokažite na koje kandidate računate. 

Svoj glas možete promijeniti ako ste slučajno kliknuli na broj koji niste željeli. U rezultatima se prikazuje samo ukupan broj glasova koje je dobila pojedina lista. 

Često postavljana pitanja

Nakon prijave me baci na naslovnu stranicu. Gdje je anketa?

U izborniku odaberite stavku Izbori. Kad ste na stranici ankete ispod grafike s rezultatima ankete postavljen je link LOKALNI IZBORI koji vas vodi na naslovnu stranicu izbora.


Alan Šembera - 18 odgovora

Zašto je tramvaj loše rješenje?