Prijava

Vaša prijava

Jeste li već iskoristili tu mogućnost? Iz Grada podsjećaju da roditelji četvero i više djece imaju pravo na novčanu pomoć

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar podsjetio je danas roditelje četvero i više malodobne djece kako imaju pravo na jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 500 kuna za svako malodobno dijete. Uvjet za ostvarenje pomoći je da sva malodobna djeca žive u istom kućanstvu kao i roditelji te da su korisnici dječjeg doplatka. Ovo pravo moguće je koristiti jednom svake kalendarske godine, a ovu pomoć Grad Velika Gorica uveo je još 2018. godine.

Obrazac zahtjeva za isplaćivanje jednokratne novčane pomoći moguće je preuzeti na mrežnoj stranici Grada ili na porti Gradske uprave te je isti potrebno predati u Pisarnicu Grada Velike Gorice, na adresi Trg kralja Tomislava 34 – podsjećaju iz Grada.

Sve informacije o jednokratnoj novčanoj pomoći, kao i potrebnim dokumentima koje je potrebno priložiti zahtjevu, građani mogu dobiti od Upravnog odjela za društvene djelatnosti ili na broju telefona 6269-918.