Prijava

Vaša prijava

Kožićeva koalicija: Mihael Zmajlović očito je očajan kad svaki dan saziva pressice i gnjusno laže

[]

Koalicija HDZ-a, SKNL-a, stranke BM 365, HSU-a, HSLS-a i HNS-a, koja podržava župana Stjepan Kožića odbacila je optužbe SDP-ovog kandidata za župana Mihaela Zmajlovića kako Kožić troši javni novac za financiranje kampanje.

– Napominjemo kako je Zagrebačka županija baš kao i mnoge druge jedinice lokalne samouprave sličnu brošura tiskala i distribuirala i prije četiri godine kada je župana Kožića podržavao SDP. Međutim, Zmajlović tada nije vidio nikakav problem niti razlog za prijave DORH-u. Stoga jedino što možemo zaključiti je da je manipulativan i očajan kad ovako mijenja mišljenja te gnjusno laže javnost – kažu iz Kožićeve koalicije te dodaju kako dvostruke kriterije Zmajlović ima i pri tumačenju rezultata prvog kruga izbora.

– Zmajlović osvojenih 45% glasova u prvom krugu kandidata Tomaševića u Zagrebu ocjenjuje kao uspjeh, a 45 % osvojenih glasova Stjepana Kožića tumači kao da je većina protiv njega. Ako ćemo ići tom logikom, onda je, gospodine Zmajloviću, 70% stanovnika Zagrebačke županije protiv vas – poručuju iz stožera.

Kandidat za župana Stjepan Kožić još je dodao: “Moram priznati da sam šokiran količinom laži i obmana izrečenih na moj račun u posljednjih godinu dana, od kada je Mihael Zmajlović ostao bez mandata u Saboru i krenuo u kampanju za župana”.

Iz Stožera koalicije Stjepana Kožića, apeliraju na stanovnike Zagrebačke županije da ne nasjedaju na manipulacije SDP-ovog kandidata Mihaela Zmajlovića te da izađu na izbore 30. svibnja i daju podršku provjerenom, iskusnom i dokazanom županu Stjepanu Kožiću.