Prijava

Vaša prijava

Turistička zajednica najavila: Zabilježite datume, stiže VG FEST!

[]

– Napokon smo dočekali! Ljetni, urbani, sportski, plesni i aktivni velikogorički festival VG Fest stiže nam 12. i 13.lipnja. Dani su to rezervirani za druženje na otvorenom, u Parku dr. Franje Tuđmana, za sport i rekreaciju, za igru, druženje i učenje, za velike i male. I ovoga puta posjetitelji će moći odabrati među brojnim aktivnostima i radionicama – javili su danas iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Detaljan program Turistička će objaviti uskoro, a do tada je poznato kako će subota biti Eko dan u sklopu kojega će se održati ekološke radionice izrade novih predmeta od otpada, edukativne radionice o zaštiti okoliša i izradi prirodne kozmetike te reciklaži. Osim toga, organizatori pripremaju i radionicu zmajarenja, likovne radionice, oslikavanje kanom, a udruga Traumatic arts poziva na ples na svili ili ringu.

Nedjelja je pak rezervirana za sport i glazbu. Više od 500 plesača okupit će se na festivalu Good vibrations, Dance edition, a razne sportske radionice dječje poligone za vježbanje, igru i učenje pripremila je za klince ekipa Veselog planeta.

– I to još uvijek nije sve! Moći ćete nabaviti knjige za 5 kuna, ali i potpuno besplatno pogledati predstavu ili poslušati koncert. Ove godine u Goricu stižu mladi glazbenici koje je lansirao popularni The Voice- Vjeko Ključarić i gošća Eni Jurišić – kažu iz Turističke zajednice.