Prijava

Vaša prijava

Mirela Katalenac pozvala Velikogoričane da u nedjelju izađu na izbore

[]

Pred nama je drugi krug lokalnih izbora. Ove nedjelje građani biraju između dva kandidata, dosadašnjeg župana i kandidata HDZ-a Stjepana Kožić i SDP-ovog Mihaela Zmajlovića. Uoči nedjeljnih izbora, svojim sugrađanima se obratila Velikogoričanka Mirela Katalenac i pozvala ih da izađu na izbore.

– Dragi moji Goričani, na izborima u nedjelju glasajte srcem, ali i razumom. Lokalni izbori su riješeni, sada odlučujemo o statusu Velike Gorice unutar Zagrebačke županije. Mi smo jedini koji su za to da Velika Gorica bude glavni grad Županije i neka vam to bude u mislima prilikom odluke za koga glasati u nedjelju – istaknula je Mirela Katalenac, kandidatkinja za zamjenicu župana Zagrebačke županije na listi Mihaela Zmajlovića.

– Uz ugled i status koji Gorica treba imati kao 6. po veličini grad u Hrvatskoj, sjedište županije nosi sa sobom i dodatni razvojni potencijal za naš grad. U nedjelju nemojte gledati na stranke, jer to smo riješili u prvom krugu. Izađite na izbore i glasajte za našu Veliku Goricu – istaknula je Mirela Katalenac, rođena Goričanka koja je nakon višegodišnjeg iskustva u privatnom sektoru bila i na čelu najvažnijeg županijskog upravnog odjela – za obrazovanje.

Zaključila je i kako nakon 20 godina stanovnici Zagrebačke županije žele novu, modernu i efikasnu vlast.


Položeni vijenci u povodu Dana državnosti

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda