Prijava

Vaša prijava

Kožićeva koalicija: Podržite provjerenog i dokazanog župana

[]

Uoči drugog kruga lokalnih izbora, aktualni župan i kandidat HDZ-a za župana Zagrebačke županije Stjepan Kožić pozvao je birače da mu svojim glasovima daju podršku da i šesti manadat vodi županiju.

– Pozivamo sve stanovnike Zagrebačke županije da u nedjelju iskoriste svoje demokratsko pravo i izađu na izbore te podršku daju aktualnom županu Stjepanu Kožiću koji je jamac daljnjega razvoja i stabilnosti Zagrebačke županije – poručuju iz Stožera koalicije župana Kožića.

– O mom radu govore realizirani projekti poput 60 izgrađenih školskih objekata i 20 gospodarskih zona u kojima posluju renomirane domaće i svjetske tvrtke. Zahvaljujući našim uspješnim poduzetnicima, kod kojih je broj zaposlenih od 2001. porastao za više od 100 posto, proračun Zagrebačke županije kontinuirano raste i njime se odgovorno upravlja te se sredstva troše na razvoj svih dijelova naše županije – rekao je župan Stjepan Kožić, poručivši da se za razliku od svog protukandidata Mihaela Zmajlovića, koji ga već mjesecima sustavno blati po medijima i proziva za nepostojeće afere, biračima predstavio s programom koji je realan i usklađen s proračunskim mogućnostima Županije, a samim time i izvediv.

– Prije 20 godina kada sam inzistirao na ulaganjima u poslovne zone prozivali su me da bacam novce, a danas su svi sretni jer se u našoj županiji proizvode dijelovi za automobile, a uskoro i za avione – rekao je Kožić. Izrazio je žaljenje što njegov protukandidat smatra da su ljudi sa 68 godina potrošeni jer su, kako je kazao Zmajlović, iz doba kada su se filmovi posuđivali u videoteci.

– Koristim ovu priliku da pozovem sve starije stanovnike čije glasove Zmajlović očito ne treba, da me podrže u nedjelju. Ja ih cijenim, kao i sve što su napravili za mlađe generacije i siguran sam da ću dobiti i njihovo povjerenje – rekao je Kožić.

– Izrazito agresivnu, manipulativnu i negativnu kampanju Mihaela Zmajlovića pamtit ćemo po predizbornom programu kao popisu lijepih, ali neostvarivih želja, režiranju lažnih afera, vrijeđanju gotovo 55.000 stanovnika koji su već rekli da imaju drugačije mišljenje u prvom krugu, govoru mržnje, osobito prema starijim ljudima, svakodnevnom neutemeljenom prozivanju te pokušaju obmanjivanja javnosti dnevnim press konferencijama, priopćenjima i objavama na društvenim mrežama – naglašavaju iz Kožićeva stožera te poručuju: “Stanovnicima Zagrebačke županije treba župan koji puno radi i ima mjerljive rezultate za bolji život stanovnika županije. Ne nasjedajte na Zmajlovićeve obmane i prazne priče. Podržite provjerenog, dokazanog i iskusnog župana Stjepana Kožića”.


Nenastavni dan uz Tijelovo