Prijava

Vaša prijava

Bravo za Goričane: U novogodišnjem vikendu nitko od vozača pod utjecajem alkohola!

[]

Ako je suditi po podacima s kojima je velikogorička policija izašla prvog radnog dana nakon prelaska iz stare u nove godinu, naši su sugrađani bili izuzetno disciplinirani. I za svaku pohvalu. Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da nije bilo vozača pod utjecajem alkohola, no upravo se tim podatkom naš grad može pohvaliti ove godine.

“U vremenu od 31. prosinca 2021. do 3. siječnja .2022. godine, tijekom vikenda u vremenu od 22 do 6 sati, na području policijske postaje Velika Gorica, temeljem plana PU Zagrebačke provedena je akcija “Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda”, kojom prilikom smo utvrdili šest ciljanih prekršaja i to četiri prekršaja prekoračenja brzine u naselju te dva prekršaja nekorištenja sigurnosne kacige.

Također je utvrđeno osa, ostalih prekršaja iz domene prometa, tj. ukupno je utvrđeno 14 prometnih prekršaja. Nije zatečeno vozača u prometu pod utjecajem alkohola. Također, nije bilo privedenih osoba zbog utjecaja alkohola.

U vrijeme provođenja akcije nije se dogodila ni jedna prometna nesreća, dok su se u ostalo vrijeme vikenda dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom”, navedeno je u novogodišnjem policijskom izvješću.

Kako se čini, Goričani su poslušali sva upozorenja policije osim onih da se suzdrže od pirotehnike. I ove godine je “gruvalo” sve u šesnaest…