Prijava

Vaša prijava

Teška prometna nesreća na zaobilaznici, ozlijeđeno svih četvero sudionika

[]

Na zaobilaznici koja vodi prema “bregima” u ponedjeljak oko 17 sati dogodila se teška prometna nesreća, u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Policijska uprava Zagrebačka u svom je izvješću, strogim službenim rječnikom, navela sljedeće:

“Muškarac star 48 godina upravljao je osobnim automobilom marke VW Transporter zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Zelenom alejom u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Ulicom 153. brigade HV, prošao je pored prometnog znaka “obavezno zaustavljanje – stop” i ušao u navedeno raskrižje skrećući ulijevo, a da pritom, iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Tada je na njegovo vozilo naletio osobni automobil marke Peugeot 208 sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja, a kretala se Ulicom 153. brigade HV u smjeru sjevera te je u raskrižje ulazila zadržavajući smjer kretanja.”

Najlošije je u svemu tome prošao 48-godišnji vozač VW-a, koji je odmah prebačen u KBC Sestre milosrdnice, a preostali sudionici nesreće, vozačica i suputnici, 32-godišnjak i 47-godišnjakinja, izašli su iz nje s lakšim ozljedama, navode iz policije.