Prijava

Vaša prijava

Bira se najbolji Advent! Ovdje možeš glasovati za gorički…

[]

Dobrim ritmom odvija se ovogodišnji gorički Advent, čak i jako dobrim. Praktički svih ovih dana, pogotovo u poslijepodnevnim satima, velik se broj naših sugrađana i gostiju iz drugih sredina okuplja oko Muzeja Turopoljac, uz klizalište, između kućica s kobasicama i kuhanim vinom. Na otvorenom, što je posebno bitno u ovim vremenima, u vrlo ugodnoj atmosferi, pa još i po proljetnom vremenu, uživaju i klinci, i njihovi starci, i bake i dede…

I zato mnoge neće biti potrebno pretjerano nagovarati da se uključe u izbor najboljeg Adventa u državi, o čemu su više kazali na stranicama velikogoričke Turističke zajednice.

“Krenuo je veliki izbor za Najljepši advent u Hrvatskoj koji možete pronaći na Facebook stranici portala gradonačelnik.hr . U izboru sudjeluju 33 grada i 4 općine: Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Karlovac, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Ernestinovo, Mače, Tar-Vabriga i Vir čije fotografije adventa su objavljene abecednim redom.

Glasati možete do 12. siječnja u ponoć, a pobjednici će biti proglašeni u 2 kategorije – kategoriji gradova i kategoriji općina. Sve što morate napraviti je posjetiti Facebook stranicu portala gradonačelnik.hr, i pronaći objavu s fotografijama ovogodišnjeg izdanja “Prosinac u Gorici” u Velikoj Gorici te stisnuti oznaku Like/Sviđa mi se.

Bitno je naglasiti da se priznaju lajkovi stavljeni samo na glavnu objavu sa slikama adventa, a ne i na sheranim objavama.

Hvala na svakom vašem glasu :)”

Za svakoga po nešto u parku kod Muzeja, oko klizališta… Foto: Turistička zajednica Velike Gorice/Facebook


Ukrali mu Getza…