Prijava

Vaša prijava

Košarkaški Gorice u raljama korone: Ništa od utakmica idućih deset dana…

[]

Odmah nakon blagdana, samo 22 dana nakon što su odigrali posljednju utakmicu prije blagdana, košarkaši Gorice trebali su krenuti dalje u istom ritmom, ogledom protiv Sonik Puntamike u gostima. Međutim, ništa od toga.

Korona luduje ovih dana, a u danu u kojem su brojke došle do rekordnih 9058 slučajeva stigle su vijesti u sličnome stilu i iz Košarkaškog kluba Gorica.

“Utakmica 16. kola Hrvatski Telekom Premijer lige protiv KK Puntamika koja se trebala odigrati u nedjelju, 9. siječnja, odgođena je po naputku HZJZ-a zbog pozitivnih nalaza igrača KK Gorica na COVID-19”, objavili su iz kluba.

Svaki klub mora imati minimalno osam zdravih igrača da bi mogao igrati utakmicu, a Gorica to u ovom trenutku nema. Otišao je tijekom ovih blagdana Emil Savić, roster se još malo smanjio, a sad su još najmanje trojica pozitivna, dok još nekoliko igrača čeka nalaze…

U svakom slučaju, nema uvjeta za odigravanje ove utakmice, vrijeme je za izolacije, zatim i povratak utakmicama. Teško je to sa sigurnošću reći, ali prvu sljedeću Gorca bi trebala igrati 16. siječnja, na domaćem terenu protiv Zaboka.