Prijava

Vaša prijava

MRACLIN Kažnjen s 12 tisuća kuna, tri mjeseca ne smije upravljati automobilom

[]

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o detaljima prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak 22. veljače 2022. oko 22 sata.

-Pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,42 promila osobnim automobilom sisačkih registarskih oznaka istočnim kolnikom autoceste A11, prilaznim kolnikom naplatne kućice u smjeru sjeveroistoka upravljao je 53-godišnjak. Dolaskom do naplatnih postaja, uslijed alkoholiziranosti nije se kretao sredinom obilježene prometne trake iz kojeg razloga je prednjim dijelom vozila naletio na sklop signalizacije da bi u nastavku kretanja prednjim dijelom naletio na metalni ublaživač udarca pri čemu je na njegovom vozilu izbio požar-kažu iz policije.

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Vozač je uhićen i prepraćen na nadležni prekršajni sud gdje mu je presudom izrečena novčana kazna u iznosu od 12000 kuna. Također, izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije  u trajanju od tri mjeseca.