Prijava

Vaša prijava

Za prijateljice, kolegice, mame i sestre, Turistička poziva na druženje uz vino i glazbu

[]

Turistička zajednica grada Velike Gorice i Vinarija Iuris povodom Međunarodnog dana žena organiziraju prigodnu degustaciju vina u četvrtak, 9. ožujka, od 18 do 20.30 sati u Centru za posjetitelje.

Žensko druženje započet će kratki nastup Ansambla Jane, a zatim će posjetitelji moći degustirati odabrana vina po povoljnim cijenama. Ulaz je besplatan, a čaše se mogu uzeti na kauciju, dok će kupnja vina funkcionirati na principu bonova koji će se moći preuzeti na mjestu događanja.

– Obilježite Međunarodni dan žena u dobrom društvu, uz odlična vina i prigodnu glazbu. Kušajte mladi i svježi Rose, Sauvignon blanc i Sauvignon + graševina berbe 2022., poluslatki Cabernet sauvignon te aromatični Muškat bijeli po povoljnim cijenama i uživajte u odličnim vinima. Pozovite prijateljice, kolegice, mame, sestre i provedite nezaboravnu vinsku večer u srcu Velike Gorice – pozivaju iz Turističke zajednice.

Foto: Roman Paroubek from Pixabay

Ova objava Za prijateljice, kolegice, mame i sestre, Turistička poziva na druženje uz vino i glazbu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.