Prijava

Vaša prijava

VIDEO “Budiš me” novi je singl goričkog benda Ivo Horvat

[]

Bend Ivo Horvat, čiji su članovi Velikogoričanima dobro poznati iz Benda Retrodukcija, prošlog je tjedna izbacio novi singl pod nazivom „Budiš me“. Ovaj gorički bend iza sebe već ima četiri objavljena singla koja su se uspješno zavrtila na radio postajama diljem Hrvatske: „Novo lice“, „Zaboravi na sve“, „Sami“ i „Nema vremena“.

U pjesmi Budiš me suočili su ljubav i smrt, ostavljajući vjeru i nadu u prostor kojeg nije moguće dokučiti niti razumjeti u našem vremenu.

– Možda zvuči filozofski, ali ljubavi i smrt su vječna pitanja koja su zaokupljala najveće umove i neiscrpna su tema mnogih razgovora, knjiga, filmova i naravno pjesama. Pjesma je nastala u dahu i za dva dana je bila spremna za početak snimanja. Budiš me je snimljena sa atmosferičnim zvukovima koji naglašavaju širinu prostora i prozračni ambijent u kojem prevladavaju klavirske melodije – otkrio nam je jedan od članova benda, Ante Vidović.

Za još bolju atmosferu pjesme, pogledajte i glazbeni spot za kojeg je zaslužan redatelj Ljubo Zdjelarević. I ovog puta je lokacija snimanja singla bio studio AbuDublin U Velikoj Gorici. Autori pjesme su braća Ivan i Ante Vidović, a na pjesmi se pridružio Zlatan Došlić koji je odsvirao sve klavirske dionice i na prvu osjetio pjesmu i dao svoj značajan doprinos.

Ova objava VIDEO “Budiš me” novi je singl goričkog benda Ivo Horvat se prvi puta pojavila na cityportal.hr.