Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogoričke gimnazijalke pobjednice županijskog natjecanja u odbojci

[]

Županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke održano je jučer (ponedjeljak, 06.03.2023.) u organizaciji Srednje škole Vrbovec. Natjecalo se 7 ekipa podijeljenih u dvije skupine.

U skupini A bile su ekipe Srednje škole Dugo Selo, Gimnazije Samobor, Srednje škole Ivan Švear iz Ivanić Grada i Srednje škole Vrbovec. U skupini B igrale su ekipe Srednje škole bana Josipa Jelačića iz Zaprešića, Srednje škole Jastrebarsko i Gimnazije Velika Gorica. Igrano je na dva dobivena seta.

Pobjednice skupina Srednja škola Vrbovec i Gimnazija Velika Gorica odigrale su utakmicu za 1. mjesto. Velikogoričke gimnazijalke pobijedile su bez većih problema u dva seta: 25:21, 25:11!  Ovom pobjedom su se kvalificirale na završnicu državnog natjecanja, koje će biti održano u Poreču (22. do 24. ožujka 2023. godine). Treće mjesto osvojile su djevojke iz Zaprešića.

Pobjednička ekipa: Marta Muhar, Marta Kitarović, Lea Kordić, Lucija Smojić, Mia Rebić, Lara Giriček, Marta Matašin, Nika Jukić, Melani Gršetić, Antonia Turkalj, Lea Milišić i Leda Krvavica. Voditelj: Gordan Polan, prof. savjetnik.

Galerija fotografija

Ova objava FOTO Velikogoričke gimnazijalke pobjednice županijskog natjecanja u odbojci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.