Prijava

Vaša prijava

“Od snova do krova”: Humanitarna prodajna izložba za dovršetak izgradnje crkve u Kravarskom

[]

Nakon dvije godine, crkva Uzvišenja Svetog Križa u Kravarskom ponovno ponosno stoji na istome mjestu i izgleda baš kao i ona prije nje. Izvana je dovršena, no iznutra joj nedostaje još mnogo toga, a kako bi pripomogli dovršetku njene izgradnje članovi goričke udruge ULIKUM pripremili su humanitarnu prodajnu izložbu.

U izložbu “Od snova do krova” uključilo se dvadesetak hrvatskih umjetnika, a čije ćete radove u nedjelju 12. ožujka, moći razgledati i kupiti te na taj način pripomoći dovršetku crvke.

– Na putu traženja i ostvarivanja humanijeg života, dvadesetak hrvatskih umjetnika otkriva Božji odgovor u dobroti i razumijevanju umjetnika koji doprinose ostvarenju ove plemenite akcije. U ovoj humanoj ideji bili smo jedno i zajedno, stoga svaka slika je dragocjeni prilog kojeg smo ugradili u memoriju kulturnog identiteta župnog dvora – Kravarsko – istaknuo je predsjednik Ulikuma, Ante Živković – Fošar.

Otvorenje je u 19 sati, a prodajna izložba u izložbenom prostoru Pučkog učilišta ostaje otvorena do 17. ožujka.

 

Ova objava “Od snova do krova”: Humanitarna prodajna izložba za dovršetak izgradnje crkve u Kravarskom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.