Prijava

Vaša prijava

VG Goričanka: Prvi korisnici nove usluge izuzetno zadovoljni

[]

Kroz mjesec ožujak VG Goričanka je ponudila svojim sugrađanima probnu i besplatnu uslugu dekarbonizacije vozila. Radi se o čišćenju motora čime se produžava njegov radni vijek trajanja, vozila nakon čišćenja troše manje goriva i nemaju problema s eko testom. Osobito je to dobro odraditi prije odlaska na tehnički pregled.

Komentari korisnika koji su imali priliku besplatno očistiti svoj motor su jako dobri. Na službenu mail adresu Goričanke stiglo je više mailova zahvale i pozitivnih iskustva. Neki od komentara bili su: “moj motor je prodisao”, “na gasu osjetim da je auto startniji” , “usluga je bila izvrsna i vidimo se opet nakon prijeđene kilometraže”, “profesionalan i stručan pristup, puno hvala”.

Proteklih dana VG Goričanka je iz ruku direktora NonCarbon akademije, Tihomira Tomaža Pavičića primila i certifikat kojim se potvrđuje da tvrtka doprinosi smanjenju emisije štetnih plinova. Promotivno i besplatno razdoblje čišćenja motora završava posljednjim danima ožujka dok se u travnju kreće s naplatom ali po promotivnim cijenama, kako bi usluga bila pristupačnija što većem broju korisnika.

Iz Goričanke pozivaju tvrtke s većim i starijim voznim parkom da iskušaju ovu uslugu jer efekti i benefiti će im vrlo brzo biti vidljivi. Za veće tvrtke i za veći vozni park moguće je dobiti dodatne popuste. Sve predbilježbe i najave moguće je ostvariti putem službene mail adrese: vggoricanka@vggoricanka.hr.

 

 

Ova objava VG Goričanka: Prvi korisnici nove usluge izuzetno zadovoljni se prvi puta pojavila na cityportal.hr.