Prijava

Vaša prijava

Goričani Vito Hulina i Ema Filković najuspješniji na turniru u Rijeci

[]

Vito Hulina i Ema Filković iz Karate kluba Velika Gorica koji su osvojili i zlatnu i srebrnu medalju na međunarodnom turniru TAD CUP koji se u subotu 1. travnja održao u Rijeci.

Četiri su to medalje od osvojenih 11 koje je ovaj klub osvojio na natjecanju s 800 natjecatelja iz 74 kluba i 7 država. Članovi goričkog Karate kluba nastupili su u kategoriji kadeta, juniora i seniora.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Osim Vita i Eme, zlato su osvojili još i Katja Braica u kadetkinjama  te David Lovrinović u mlađim kadetima. Srebro je još osvojio Luka Lukačić, a brončani su bili Mara Gusić, Luka Tačković, Lucija Kirinić i Petar Orešković.

– Cilj nastupa na ovom turniru je bilo skupiti čim više borbi, a veliki i jaki turniri su izvrsna prilika za to pogotovo borcima koji su na prijelazu iz svog uzrasta u stariji, pa se mogu natjecati u oba uzrasta. Odlična generacija ulazi u kadetski i juniorski svijet te već sada postiže odlične rezultate – komentirali su iz kluba.

Kadete i juniore u svibnju čeka Prvenstvo Hrvatske, no prije toga će odraditi još jedan turnir kao pripremu za državno prvenstvo.

Foto: Karate klub Velika Gorica

 

Ova objava Goričani Vito Hulina i Ema Filković najuspješniji na turniru u Rijeci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.