Prijava

Vaša prijava

Traži se Naj radnik Hrvatske, a pobjednika očekuje nagrada u iznosu 10.000 eura

[]

Iz neprofitne udruge Mali svjetionik pozivaju na prijave kandidata za titulu Naj radnika Hrvatske, jer upravo je otvoren natječaj koji se provodi šestu godinu zaredom s ciljem promicanja optimizma u Hrvatskoj kroz dijeljenje priča vrijednih radnika u javnosti, čime se ukazuje na to kako svi svojim pozitivnim djelovanjem utječu na druge, znali mi to ili ne.

– Mali svjetionik je projekt u sferi društveno odgovornog poslovanja čiji je cilj naći i nagraditi Naj radnika u Hrvatskoj s 10.000 eura. Želimo posvijetliti put za priče zaposlenika koji su predani svojem poslu, koji nadahnjuju svoju okolinu i koji žive kroz vrijednosti koje svi cijenimo. Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha naše nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost – ističu iz udruge.

Osim nagrade za najboljeg zaposlenika godine, s tisuću eura će se nagraditi i preostali kandidati finalisti.

Projekt funkcionira tako da svatko može prijaviti drugu osobu za koju smatra da zaslužuje biti proglašena zaposlenikom godine, preko formulara koji se nalazi na mrežnoj stranici udruge Mali svjetionik. Nakon toga šira komisija sastavljena od izuzetnih pojedinaca, uspješnih poduzetnika, akademskih djelatnika i prošlogodišnjih pobjednika Malog svjetionika odabire Top 10 kandidata za nagradu. Pobjednika projekta odabire uža komisija sastavljena od osnivača projekta kroz osobna predstavljanja i razgovore s finalistima.

 

Naslovna fotografija: VG Komunalac

Ova objava Traži se Naj radnik Hrvatske, a pobjednika očekuje nagrada u iznosu 10.000 eura se prvi puta pojavila na cityportal.hr.