Prijava

Vaša prijava

Humanitarni maraton tetoviranja za malenog Nou iz Kuča

[]

Kako bi pomogli malenom dječaku Noi Kokanoviću iz Kuča, koji se od rođenja bori s teškim dijagnozama, deset tattoo majstora iz Hrvatske i Slovenije udružili su se u akciji “Maraton tetoviranja” koji će se održati 15. travnja u tattoo studiju Karma Ink Tattoo u Rijeci.

– Noa je dijete potpuno ovisno o cjelodnevnoj skrbi te se ne može samostalno kretati ni komunicirati, ali s adekvatnim terapijama pokazuje veliki napredak. Noin napredak iziskuje i mnoge pretrage i medicinske zahvate koji predstavljaju ogroman financijski pritisak na obitelj već izmorenu borbom s teškim posljedicama Noinih dijagnoza. Stoga na ovaj način želimo prikupiti što više sredstava kako bi pomogli ovoj obitelji i Noi u daljnjem liječenju – ističu iz zagrebačkog Bura Tattoo studija, koji su inače organizatori ove akcije.

Umjetnici koji su se odazvali akciji, odradit će cjelodnevni maraton tetoviranja. Za tu priliku pripremili su različite unikatne dizajne za tetoviranje te printove umjetničkih ilustracija, a pobrinuli su se i za dobru atmosferu uz glazbu i osvježenje.

– Iznos donacije za tetoviranje iznosi 50€ i to vrijedi za bilo koji pripremljen dizajn, a tetovirat će se po redoslijedu dolaska. Event će okupiti entuzijaste svijeta tetoviranja i piercinga, a za one koji to nisu, a žele pomoći, donaciju mogu uplatiti direktno na žiro račun Noe Kokanovića ili na jednom od označenih mjesta u studiju – poručili su organizatori.

Ova objava Humanitarni maraton tetoviranja za malenog Nou iz Kuča se prvi puta pojavila na cityportal.hr.